کلاژن را می توان در استخوان، پوست و مفاصل یافت. در بدن، کلاژن از اسیدهای آمینه مانند گلیسین، پرولین، هیدروکسی پرولین و هیدروکسی لیسین تشکیل شده است. این اسیدهای آمینه با هم ترکیب می شوند تا ساختار سه گانه ای را ایجاد کنند و نتیجه آن ساخت کلاژن است. امروزه بسیاری از مردم میخواهند از منابع طبیعی کلاژن در رژیم غذایی استفاده کنند و از مزایای آن بهره ببرند. در این مقاله ما می خواهیم برخی از بهترین منابع کلاژن را به شما نشان دهیم که می توانید در رژیم غذایی خود برای افزایش تولید کلاژن استفاده کنید.
بدن ما می تواند کلاژن را از طریق غذاهای مصرفی که حاوی اسید های آمینه حیاتی هستند ایجاد کند. با این حال، بعد از بالا رفتن سن، بدن نمی تواند کلاژن تولید کند؛ بنابراین، هنگامی که شما به سن ۳۰ سالگی برسید، تولید کلاژن هر سال حدود ۱-۲ درصد کاهش می یابد. شما تا سن ۴۰ سالگی ۱۰ تا ۲۰ درصد از کلاژن خود را از دست داده اید. بعضی از آنزیم های طبیعی بدن می توانند کلاژن را از بین ببرند. برخی از عوامل محیطی مانند رادیکال های آزاد، آلودگی و نور خورشید نیز می توانند باعث از بین رفتن کلاژن شوند.کلاژن را می توان در استخوان، پوست و مفاصل یافت. در بدن، کلاژن از اسیدهای آمینه مانند گلیسین، پرولین، هیدروکسی پرولین و هیدروکسی لیسین تشکیل شده است. این اسیدهای آمینه با هم ترکیب می شوند تا ساختار سه گانه ای را ایجاد کنند و نتیجه آن ساخت کلاژن است. امروزه بسیاری از مردم میخواهند از منابع طبیعی کلاژن در رژیم غذایی استفاده کنند و از مزایای آن بهره ببرند. در این مقاله ما می خواهیم برخی از بهترین منابع کلاژن را به شما نشان دهیم که می توانید در رژیم غذایی خود برای افزایش تولید کلاژن استفاده کنید.
ادامه مطلب لینک زیر:
درباره این سایت